Köra in i en parkerad bil,

med cykel är inget jag rekommenderar.

Det var när jag var på väg till jobbet igår som jag, klantig som jag är, lyckades cykla rakt in i en parkerad bil. Handleden och knäet värker fortfarande men bilen och cykeln är oskadda.

Lördagen som sprang förbi

Efter att ha ägnat tre timmar åt att sitta i skolan - en lördag! - och redigerat somnade jag gott.
I stort sett hela dagen har sovits bort och jag kan inte minnas att jag har gjort något vettigt alls.

Nu är det däremot kväll och många studenter här vid havet befinner sig just nu på förfest någonstans och förbereder sig för att gå ut. Själv ligger jag i soffan och försöker ladda för jobb. Det är långt ifrån det lättaste och jag känner mig precis lika omotiverad som vanligt.

Men man får väl tänka på pengarna. Är ju trots allt de här kvällarna som ser till att vi klarar oss utan studielån...


Tillbaka?

Har jag ett liv igen?
Ja, jag tror det...

Idag var sista dagen då vi producerade något på vår tv-kurs.
Imorgon är det examination...

De långa dagarna i skolan under denna kursen har inneburit att jag i stort sett inte haft något liv. Det har bara varit farande och flängande i redaktionsbilarna, ett evigt pillande i redigeringarna och en och annan nedräkning i kontrollrummet.

Nyhetsveckorna har varit roliga. Det har varit spännande att ge sig ut på en viltfarm med en något läskig pensionär. Det har varit roligt att ta egna initiativ och byta nyhet när man hittar något som är lite roligare. Det har varit roligt att leta efter poliser på Kalmars vägar.

Trots all tid som har lagts måste jag säga att jag kommer att sakna det lite.
Jag kommer att sakna redaktionen.
Jag kommer sakna att alltid vara igång.
Jag kommer sakna att se snabba resultat.


Vissa dagar har varit roligare än andra men dagen idag har nog ändå varit den roligaste. Idag var Dagen med stort D. Dagen då vi sände det magasin vi har jobbat på under fem veckors tid. "Studio Maritz" var vårat konsumentprogram som idag gick ut över Kalmar Nyckel. En produktion som enligt mig blev över förväntan. Ska bli spännande att få se hur det blev imorgon.

Nu är det dags att ägna sig lite åt det liv som försakats de gågna veckorna och ge sambon och katten lite uppmärksamhet.

RSS 2.0