Some kind of magic

I tre veckors tid har min cykel haft punktering
Omständigt - javisst!

Att behöva ta vägen runt cykelaffären varje gång jag ska någonstans för att
pumpa cykeln kan kännas lite onödigt, men jag har gjort det. Varje gång.
Det håller i cirka fem timmar - vilket är precis lagom då det räcker till och
från skolan och det räcker till och från jobbet. Det jag behöver.

Anledningen till att jag inte har tagit mig till cykelaffären för att få hjulet fixat är det där med sommaren som närmar sig. Vi kommer att befinna oss i Växjö en hel del och cykeln kommer bli stående. Sist vi var iväg härifrån i mer än en vecka har någon snott hjulet på sambons cykel. Om det ska hända mig kan de lika gärna få ett punkterat däck.
Slutsats - att köpa ett nytt däck för att sedan lämna cykeln och riskera att behöva köpa ytterligare ett nytt däck när jag kommer tillbaka till hösten känns onödigt.

Men
idag när jag och Emil skulle cykla ner en kort sväng på stan hade det hänt något. Hjulet var inte tomt. Det fanns en massa luft kvar. Jag är fortfarande fascinerad över att cykeln hade lika mycket luft hela vägen fram och tillbaka från stan. Senast den pumpades var i fredags när jag skulle till jobbet vid halv tio. Ändå fanns det fortfarande luft.
Hur i hela världen kan det ha gått till?

Vakna till liv igen?!

Kanske dags för mig och den här bloggen att vakna till liv igen? Ja, det känns faktiskt lite så.

Vi är inne på sista kursen innan sommaren - radio
Faktiskt en ganska rolig kurs. Kanske kan ha att göra med att jag har hamnat i en bra grupp och att det går att anpassa kursen ganska mycket efter sig själv. Något som behövs inför sommaren.

Nästa vecka är det dags för mig att  vara programledare
Programmet jag ska sända går under namnet "Sporthörnan" och kommer handla om sommarens idrottsfester. Ska bli kul att se hur det går för mig och för mina reportrar. Det skönaste inför sändningen är trots allt att jag har mikrofonvanan från min tid som speaker. Måste bara komma över det där stadiet att prata lååååååångsamt...

Ikväll blir det en lugn och skön kväll framför teven
Sjukdom gör att jag inte kan jobba som det var meningen. Så kommer att ligga framför teven och slö kolla på Eurovision samtidigt som det förmodligen kommer bli lite poker. Skönt att vila upp sig för de sista två veckorna i skolan. Kanske är en lugn kväll som behövs för att jag ska lyckas få fart på bloggen igen? Den som lever får se...

RSS 2.0